KSÜ ve Sosyal Bilimler Lisesi Anlaştı
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörlüğü ile Kahramanmaraş Sosyal Bilimler Lisesi Müdürlüğü arasında Sosyal ve Bilimsel İşbirliği Protokolü imzalandı.

Protokol, KSÜ Rektörlük Makamında Üniversite Rektörü Prof. Dr. Durmuş Deveci ile Kahramanmaraş Sosyal Bilimler Lisesi Müdürü Abdülkadir Özdemir tarafından imzalandı. 

İmzalanan protokol kapsamında, KSÜ Yabancı Diller Meslek Yüksekokulu ile Kahramanmaraş Sosyal Bilimler Lisesi arasında sosyal ve bilimsel alanda ortak projeler üretilecek. Yabancı Diller Meslek Yüksekokulu öğretim elemanları, Kahramanmaraş Sosyal Bilimler Lisesi tarafından belirlenen öğrencilere hazırladıkları projelerde danışmanlık yapacak. Lise öğrencileri protokol kapsamında Yüksekokul kütüphanesinden de faydalanabilecek. Yüksekokul öğretim elemanları, lise öğretmen ve öğrencilerine Kahramanmaraş Sosyal Bilimler Lisesi Müdürlüğünce önerilen ders ve konularda sunumlar yapacak ayrıca konferans, panel ve seminerler düzenleyecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.