Ekinözü’nde Çanakkale Anlatıldı
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Ekinözü Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerini Anma Programları kapsamında Yunus Emre Ortaokulu konferans salonunda ‘’Çanakkale Geçilmez ve Çanakkale’nin Maraşlı Şehitleri’’ konferansı düzenlendi.

Konuşmacı olarak Tarihçi Yazar Mehmet Işık katıldığı konferansa Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, Büyükşehir Belediyesi Elbistan İlçe Koordinatörü Mahzar Türk, AK Parti Ekinözü İlçe Başkanı Bünyamin Şakalar,  Ekinözü İlçe Müftüsü Muhammet Meral, Ekinözü Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Abdullah Çiçek ve Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Bağımsızlık ve egemenlik mücadelesinin temellerinin Çanakkale Zaferi ile atıldığını vurgulayan Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, Türk Milleti’nin Çanakkale’de gösterdiği kardeşlik ve dayanışmanın ilelebet devam etmesini temenni etti.

Konuşmanın ardından Tarihçi Yazar Mehmet Işık ’Çanakkale Geçilmez ve Çanakkale’nin Maraşlı Şehitleri’ sunumunu yaptı.

Konferansın sonunda Tarihçi Yazar Mehmet Işık kitaplarını imzaladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.