Engelsiz Dünya Çizdiler
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal işler Dairesi Başkanlığı Engelliler şube Müdürlüğü ve Tıp Fakültesi Tıp Öğrencileri Birliği işbirliği ile düzenlenen etkinlikte ilk önce resim sergisi açılışı gerçekleştirildi.

Engelliler Şube Müdürlüğü bünyesinde açılan resim kursuna katılan 19 engelli öğrencinin yaptığı 117 resimden oluşan serginin açılışında konuşan Engelliler Şube Müdürü Mehmet Fatih Akşam şunları söyledi: “Kurs Eğitmenimiz Ümit Parsıl tarafından 2 aylık süre içerisinde verilen kursa katılan öğrencilerimizin oluşturduğu resim serginin açılışından sonra bu kursiyerlerimize sertifikalarını dağıtacağız. Sertifika dağıtımının ardından Engelsiz Dünya Çiziyorum etkinliğimiz başlayacak ve engelli öğrencilerimiz hayallerini çizecekler.”

Serginin açılışından sonra sertifika dağıtımı gerçekleştirildi. Daha sonra Tiyatro Maraş tarafından hazırlanan mini skeç sahneledi. Skecin ardından resim yapma ve boyama çalışmalarına geçildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.