İmzalar Mart’ta Atılıyor

Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ, Ankara dönüşü Küçük Sanayi Sitesi yönetim kurulu üyeleri ve Esnaf Sanatkârlar Odası Başkanı Kemal Salim ile Belediye toplantı salonunda bir araya gelerek Küçük Sanayi sitesindeki son durumu paylaştı.

Başkan Bozdağ, İlçeye yapılacak Küçük Sanayi sitesiyle ilgili gelinen son durum hakkında şu bilgileri verdi: “Uzun yıllardır esnaflarımızın en büyük sorunu olan küçük sanayi sitesinde sona yaklaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşamaktayız. Mevcut sanayi tamircilerimiz yerleşim yerinde evlerin hemen altında faaliyet göstermesi ilçemizde binalarda yaşayan vatandaşlarımızı da rahatsız etmeye başlamıştı. Yerleşim yeri ile sanayinin iç içe olması kabul edilemeyecek bir duruma dönüştü. Tamir için gelen araçlar yer sıkıntısı nedeniyle yolu aksatmanın yanı sıra yaya trafiğini engelliyor ve kaldırımları işgal ediyordu. Daha sağlıklı çalışma ortamına ve daha verimli bir yer için Sanayi Sitesi projesine ihtiyaç olduğu ortaya çıkmıştı. Bizlerde bu sebeple yoğun gayretlerimiz neticesinde Milletvekillerimizin desteği ile Küçük Sanayi sitesi sorununa son noktayı koyarak Mart ayında imzaların atılacağı 60 ay vadeli Küçük Sanayi sitemiz, sanayi esnaflarımıza hayırlı uğurlu olsun.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.