SGK Borcunun Son Gününü Kaçırmayın!

Sosyal Güvenlik Kurumu Kahramanmaraş İl Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamada, yapılandırılan borçların uzatma tarihinin 31 Mayıs 2017 Çarşamba günü sona ereceği belirtildi.

SGK İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada şunlar ifade edildi: “Bilindiği üzere, 6736 sayılı Kanun kapsamında yapılandırılan borçların son ödeme süresi 02/01/2017 tarihinde bitmekte olan ancak, bazı aksaklıklardan dolayı bu borçlarını ödeyemeyen vatandaşlarımız için yapılan mevzuat düzenlemeleri ile son ödeme tarihinde ödenemeyen ilk taksitlerin ödeme tarihleri 31/05/2017 tarihine kadar uzatılmış idi.

Vatandaşlarımızın Kurumumuza olan yapılandırma borçlarını (İşveren prim borcu, bağ-kur prim borcu, idari para cezaları, sosyal güvenlik destek primi borcu vb.) yapılandırma işlemi bozulmadan ödeyebilmesi için ilk taksitin son ödeme tarihi 31/05/2017 tarihidir.

Banka sistemlerinde yaşanılabilecek olası aksaklıkların vatandaşlarımızda mağduriyete sebep olmaması için son ödeme tarihi olan 31/05/2017 tarihinden önce 6736 sayılı yapılandırma borçlarına ait ilk taksitin ödenmesi faydalı olacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.