‘Zor’un Şahadetini Kutlamak İçin Toplandık’
Olayla ilgili İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada şu bilgiler verilmişti: “25.03.2015 günü saat:19.30 sıralarında İlimiz Kağıthane İlçesi Hürriyet Mahallesi Dr. Cemil Bengü Caddesi No:48 Kat:3 adresinde faaliyet gösteren Adımlar Fikir Kültür Siyaset isimli derginin giriş kapısı önüne bırakılan bombanın kapının açılması ile birlikte patlaması neticesinde Ünsal ZOR (45) isimli şahıs olay yerinde hayatının kaybetmiştir. Bahse konu olayda; Ali Osman ZOR (47), Cem TÜRKBİNER (30) ve Cüneyt KARAN (39) isimli şahıslar yaralanmıştır. Konu ile ilgili tahkikat devam etmektedir."

Adımlar Dergisi Kahramanmaraş Temsilcisi Baki Aytemiz yaptığı basın açıklamasında şunları dile getirdi: “Bundan 2 gün önce 25 Mart Çarşamba günü İstanbul’da Adımlar Dergimize konan bomba neticesi şehit olan gönüldaşımız Ünsal Zor’un şahadetini kutlamak için toplandık. Ünsal Zor, hayatını pazarlıksız Allah ve Resulü davasına adamış bir yiğit insan. En genç çağından başlayarak davası uğruna zindanlara girmiş, işkenceler maruz kalmış, yıllar boyu hapis yatmış bir kahraman. 28 Şubat sürecindeki zulmü zindanlarda karşılayan Metris cezaevine yapılan operasyonda üzerine yüzlerce mermi sıkılan bir avuç Müslüman’ın arasında yer alan Allah ve Resulü için yine bu yolda şehit düşen eşiyle birlikte geri adım atmak nedir bilmeyen bir divane. İşte şimdi biz şehitlerin yolunda yürüyeceğimizi, bu yolda can vermeye bizim de hazır olduğumuzu, çoluk-çocuğumuzla birlikte haykırıyoruz. Muntakim olan Allah’tan bu din ve vatan düşmanlarından intikamını almaya bizleri vesile kılmasını niyaz ediyoruz.”

Adımlar Dergisi Kahramanmaraş Temsilcisi ve basın açıklamasına katılanlar, ‘Ya Muntakim Allah, bizi intikamına memur et’ şeklinde slogan attı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.