“2018 Yılında Büyük Kongremizi Yapacağız”
AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili İlker Çitil, İl ve ilçe kongrelerinin tamamlanmasının ardından gelecek yıl büyük kongrelerini yapacaklarını belirtti. 

Çitil, Partisinin Elbistan ilçe teşkilatını ziyaretinde yaptığı konuşmada: "Önümüzde partimiz için çok önemli bir süreç olarak gördüğümüz kongre var. İl ve ilçe kongrelerinin tamamlanmasının ardından 2018 yılında da büyük kongremizi yapacağız." dedi.

AK Partinin siyasette 16 yılı geride bıraktığını anımsatan Çitil, şunları söyledi: "Kurulduğu günden itibaren tüm seçimlerden yüzümüzün akıyla, birinci parti olarak çıktık. Bundan sonraki süreçte 2019 yılında yerel seçimler var. Akabinde kasım ayında genel seçimler var. Meclisi oluşturacak milletvekillerinin seçimlerinin tamamlanmasıyla birlikte yeni cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçmiş olacağız. Onun öncesinde meclisimiz yine yoğun bir şekilde çalışacak. Ülkemizin ihtiyaç duyduğu kanunları çıkartma adına hem de yeni sisteme entegre olması adına uyum kanunlarını çıkarta bilmek için mecliste olacağız. Yeni cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ülkemizin önünü daha çok açacağını, gerek yurt içinde gerekse yurt dışında ülkemizin hak ettiği yerlerde olacağına inancımın tam olduğunu ifade etmek isterim."

AA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.