CHP Adayı ZMO’yu Ziyaret Etti

Seçim çalışmaları kapsamında STK ziyaretlerini sürdüren CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, ZMO Kahramanmaraş Şubesi Başkanı Doç. Dr. Ziya Dumlupınar ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldi.

Öztunç’a çalışmalarında başarılar dileyen Dumlupınar: “24 Haziran Seçimlerinin ülkemiz ve şehrimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. Temennimiz demokratik bir ortamda kavga gürültü olmadan, projelerin yarıştığı bir seçim sürecinin yaşanmasıdır. Ziyaretinizden dolayı teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dileriz.” diye konuştu.

Öztunç, birlik beraberliğin önemine vurgu yaparak şunları söyledi: “Şehrimizin gelişmesinde STK’ların önemi tartışılamaz. Bu anlamda sizin oda faaliyetlerinizi, Kahramanmaraş tarımının gelişmesine dair düşünce ve önerilerinizi çok önemsiyorum. 24 Haziran’dan sonra da sizlere ihtiyacım var. Mevcut siyasi iktidarın uyguladığı politikalar neticesinde Türk Tarımı bitirildi. Tekrar sizlerin de desteği ile ülkemizde yerli tarımı hayata geçireceğiz.”

Öztunç, Başkan Dumlupınar ve ekibine teşekkür ederek: “Partimizin diğer adaylarına ve şahsıma destek istiyorum.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.