Soba Patladı 1 Kişi Öldü

Adıyaman'ın Gölbaşı ilçesinde bir bağ evinde sobanın patlaması sonucu çıkan yangında emekli imam hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Yukarı Nasırlı köyünde ikamet eden ve emekli imam olan Abdurrahman Gündoğdu (66), sabah saatlerinde kendisine ait fıstık bahçesine gitti.

Bir süre bahçeyle uğraşan Gündoğdu, daha sonra bağ evindeki sobayı yaktı. Sobanın bilinmeyen nedenle patlaması sonucu yangın çıktı.

Yangın sırasında evden çıkamayan Gündoğdu, hayatını kaybetti. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, yangını kısa sürede söndürdü.

Abdurrahman Gündoğdu'nun cenazesi, Malatya Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

AA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.