Beşenli’ye Sosyal Tesis Yapılıyor

Beşenli Mahallesi’nde yapımına başlanan sosyal tesisi gezen Belediye Başkanı Necati Okay, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Geçtiğimiz yaz tamamlanan sosyal tesisleri hizmete açan Dulkadiroğlu Belediyesi, yeni sosyal tesis projelerini de bir bir hayata geçirdi. Yapımı büyük bir hızla devam eden Beşenli Mahallesi sosyal tesisi inşaatını inceleyen Okay, projenin de yaz aylarında tamamlanarak hizmete açılacağını kaydetti.

Çok amaçlı sosyal tesislerin bölgesi için önemli olduğunu belirten Okay şunları söyledi: “Birçok eksiğini giderdiğimiz Beşenli mahallemize sosyal ihtiyaçlara cevap verecek bir tesis kazandırma amacıyla düğmeye bastık. Sosyal tesisimizin inşaatı hızla devam ediyor. Tamamlandığında bu bölgeye hizmet verecek kapasitede olacak. Bu tesislerimiz çok amaçlı olarak kullanılacak. Ben şimdiden Beşenli mahallemize hayırlı olmasını diliyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.