Büyükşehir Bir Protokol Daha İmzaladı
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi eğitim alanında yaptığı protokol çalışmalarına bir yenisini daha ekleyerek, Denetimlik Serbestlik İl Müdürlüğü ile de protokol imzaladı.

Mesleki eğitim alanında işbirliği içeren protokolü, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İbrahim Ulaş ile Kahramanmaraş Denetimlik Serbestlik İl Müdürü Murat Zekeriya Demirbacak imzaladı.

Programda Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı Mesleki Eğitim Şube Müdürü Mustafa Tuncer Okumuş ve Denetimli Serbestlik İl Müdürlüğü Uzman Eğitimci Canan Kazak da hazır bulundu. Protokol gereği Kahramanmaraş Denetimli Serbestlik İl Müdürlüğüne bağlı kişiler Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği meslek edindirme kurslarına ve eğitimlerine katılabilecek
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.