Elbistan’daki Fabrika 361 Bin TL Ceza Yedi

Yunus Emre, Pınarbaşı, Cumhuriyet ve Yeşilyurt mahallelerinde yaşayanlar, ilçedeki bir fabrikanın çevreyi kirlettiği ve kötü koku yaydığı iddiasıyla Elbistan Kaymakamlığına başvuruda bulundu.

Kaymakam Özkan Demir'in de incelediği konuyla ilgili Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekiplerince çalışma başlatıldı.

Ekipler, fabrika ve mahallelerde yaptığı incelemenin ardından söz konusu işletmeye, 2872 sayılı Çevre Kanunu kapsamında 361 bin lira para cezası uyguladı.

Bu arada, bölgede yayılan kötü koku ve oluşan çevre kirliliğiyle ilgili inceleme çalışmalarının da sürdüğü belirtildi.

AA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.