Gaziler Günü Kutlandı
İlk olarak Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kahramanmaraş Şubesi Başkanları ve yönetim Kurulu üyeleri Valilik Makamı ziyaret etti.

Valilik ziyaretinin ardından Atatürk Meydanı’nda gerçekleştirilen kutlama töreninde Atatürk Anıtına çelenkler sunuldu.

Vali Vekili Ömer Adar, Garnizon Komutanı Albay Bayram Ölçüçüoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ve Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehir Dul ve Yetimleri Derneği ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği Başkanları Atatürk Anıtına çelenk sundu.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Türkiye Harp Malulü Gaziler Derneği Başkanı Yunus Karaman ile Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kahramanmaraş Şubesi Başkanı Tayfun Özbek günün anlam ve önemine ilişkin birer konuşma yaptı.

Atatürk Meydanında gerçekleştirilen kutlama törenleri burada sona ererken, protokol üyeleri ildeki gazi derneklerini ziyaret etti.

İlk olarak Onikişubat Yörük Selim Mahallesi Aşık Mahsuni Şerif Mesire alanı içerisinde bulunan Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit ve Dul Yetimleri Kahramanmaraş Şubesi Başkanlığını ziyaret eden protokol daha sonra Dulkadiroğlu İlçesi İsmetpaşa Mahallesi Valilik Binası arkasında bulunan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kahramanmaraş Şubesi Başkanlığını ziyaret ederek Gaziler gününü kutladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.