Gökçeli’nin Su Sorunu Çözülüyor

KASKİ Genel Müdürlüğü, Gökçeli Mahallesi’nin içme suyu sorununu kalıcı olarak çözmek için işletilemez durumda olan ve mahalleye Andırın ilçe merkezinden içme suyu sağlayan isale hattını yeniliyor. Çalışmalar kapsamında geçtiğimiz yıllarda mahallenin 6 kilometrelik şebeke ve isale hattını yenileyen KASK, Andırın ilçe merkezi ile Kahramanmaraş-Andırın yolu güzergâhındaki kalan 2 kilometrelik isale hattı yenileme çalışmalarını ise sürdürüyor.

MUHTAR GÖKÇELİ’DEN KASKİ’YE TEŞEKKÜR

Gökçeli Mahalle Muhtarı Bekir Gökçeli çalışmalarla ilgili şunları söyledi: “Mahallenin yaklaşık 2 km içme suyu borusunda sorunumuz vardı. Köylüler de bu konuda çok sıkıntılıydı. İçme suyu borusunda şu an için sağ olsun KASKİ Genel Müdürlüğüne teşekkür ediyorum. Ve başladık makinemizde çalışma yapıyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Erkoç’a saygılarımı sunuyorum.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.