Türkiye’nin Önüne Kimse Geçemez
Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, beraberinde AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Akif Bolat, Belediye Meclis Üyeleri ve partililerle birlikte Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu’nu ziyaret etti.

Bakan Ramazanoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı misafir salonunda yaptığı konuşmada, Kahramanmaraş’ın bir muhabbet ve kardeşlik şehri, milli olmanın, milli damarın, vatan sevgisinin, bayrak sevgisinin, millet sevgisinin ve kahramanlık öyküsünün en tavan yaptığı şehir olduğunu söyledi.

Kahramanmaraş’ın yakın siyasi tarihimizin her döneminde bu memleketin gerçek sahiplerine, evlatlarına bağlılığını en yüksek oy oranlarıyla göstermiş bir şehir olduğuna vurgu yapan Bakan Ramazanoğlu, şunları kaydetti: “Maraş Cumhuriyet tarihimizin, yakın siyasi tarihimizin her döneminde yani serbest seçimlerin yapıldığı, demokrasinin işlemeye başladığı 1950’den itibaren her dönemde demokrasiye bağlılığına ve bu memleketin gerçek sahiplerine, evlatlarına bağlılığını en yüksek oy oranlarıyla göstermiş bir şehrimizdir. Rahmetli Menderes’e, rahmetli Özal’a sahip çıktı Maraş. Bu millet bu memleketin gerçek sahibidir. Burada bu vatanın sahipleri olarak sizler varsınız, bizler varız.”

Türkiye’nin yasaklar ülkesi değil, artık konuşan bir ülke olduğunu dile getiren Bakan Ramazanoğlu, konuşmasına şöyle devam etti: “Artık hanım kızlarımız üniversite kapılarında, okul kapılarında gözyaşları dökmüyorlar, istedikleri gibi okuyorlar. Bugün meclis kürsüsünde başörtülü milletvekillerimiz var. Bugün Başörtülü Bakanımız var. Artık ileri demokrasi yolunda ilerleyen Başbakanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu ile 64. Hükümetimizle ile 2023 hedefiyle yola çıkmış kararlı, güçlü bir hükümetimiz var. Bunun arkasında da sizler gibi başkanlarımız, teşkilatımız ve bu memlekete inanmış Maraşlılar var. Bu memlekete inanmış Türkiye var. Bu memlekete, millete inanmış kocaman bir İslam ve Türk dünyası var. Bu yürüyüşün önüne kimse geçemez. Ne bir dünya ne de bir başkası. Cumhurbaşkanımızın dediği gibi dünya 5’ten büyük. İnşallah 4 yıl sonra 2019, daha sonra 2023, 2053, 2071 yürüyüşümüz hep beraber devam ediyor.”

Ziyarette duyduğu memnuniyeti ifade eden Bakan Ramazanoğlu, “Bu vesileyle ben sizlerle bir olmaktan çok mutlu oldum. Ziyaretinizden dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum. Burası aynı zamanda sizlerin de yuvası” şeklinde konuştu.

Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın, ziyaretin anısına Bakan Ramazanoğlu’na Göksun kilimi hediye etti.

Maraş Aktif

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.