Ülkü Ocakları'nda Karne Sevinci
(HABERİN DİĞER FOTOĞRAFLARI İÇİN FOTO GALERİYE TIKLAYIN)
Ülkücü öğrenciler karne heyecanlarını Kahramanmaraş Ülkü Ocakları İl Başkanı Mesut Kaplan’la paylaştı.

Ülkücü öğrencilerin başarıları karşısında sevinç ve gurur duyduğunu ifade eden Kahramanmaraş Ülkü Ocakları Başkanı Mesut Kaplan yaptığı konuşmada şunları dile getirdi: “Ülkü Ocaklarının ebedi görevi, Milliyetçi, ülkücü, ilimde, bilimde ve teknikte vatanına ve milletine faydalı bireyler yetiştirmektir. Bizi ayakta tutan en büyük güç gün geçtikçe güçlenen davamızda öğrencilerimizin başarısıdır. Ülkü evlerinde kalan öğrencilerimiz okul birincilikleri başta olmak üzere onur belgelerinden takdirnamelere kadar büyük başarılar elde etmişler ve bu belgeleri almayı hak kazanmışlar. İşte bizi ayakta tutan, bizi mutlu eden en büyük şey öğrencilerimizin başarısıdır. Nice Aziz Sancarlar yetişecek ve yetiştireceğiz.”

Karnelerini takdim eden öğrencilere en iyi dost kitaptır diyerek kitap hediye eden Kaplan, öğrencilere başarılarının devamını diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.