Gaziler ile şehit yakınları onuruna düzenlenen yemekte, İl Müftüsü Celal Sürgeç tarafından dua edildi.
Kahramanmaraş Valisi Vahdettin Özkan, gazetecilere yaptığı açıklamada, şehitler ve gazilerin, Türkiye'nin birliği ve bütünlüğünün ifadesi olduğunu kaydetti.
Şehit yakınlarını ve gazileri hiçbir zaman unutmadıklarını dile getiren Özkan, "Bu özel günde şehit yakınlarımız ve gazilerimizle birlikte olmak istedik. Ülkemizin birliği ve bütünlüğü için canlarını feda ederek şehitlik ve gazilik mertebesine ulaşan bu kişilerin ülkemizin, bütünlüğümüzün harcı olduklarının bilincindeyiz." diye konuştu.
15 Temmuz Gazisi Tunay Duran, 15 Temmuz gecesi darbeye karşı çıkmayacak insanın Türk olmadığı söyledi.
Şehit uzman çavuş Gürcan Kepekçi’nin annesi Nigar Kepekçi ise vatan için oğlunu şehit verdiğini ve çok zor günler geçirdiğini belirtti.
AA




