Yeni Tarz Bisikletler Onikişubat’ta

Şehre doğayla iç içe bir proje kazandıran Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, çalışmalarıyla Kahramanmaraş’a prestij katıyor.

Gidiş geliş kesintisiz 18 kilometre parkura sahip olan Bisiklet ve Yürüyüş Yolu, Kahramanmaraş’ta bisiklet kullanımı açısından yeni bir dönem başlattı.  

720 adet bisiklet otoparkı ve sıra dışı bisikletlerin yer aldığı Onikişubat Bisiklet ve Yürüyüş Yolu’na yeni bisikletler eklendi. Kahramanmaraş’ta bir ilk olan proje anne ve çocuklara, gruplara farklı konseptlerde hizmet ediyor.

Sabahın erken saatlerinde Onikişubat Bisiklet ve Yürüyüş Yolu kafeteryasında güne kahvaltı ile başlayan vatandaşlar, DSİ sulama kanalının yanında, manzara eşliğinde hem spor yapıp hem de eğlenceli zaman geçirebiliyor.

Bisikletin yanı sıra oyun parkuru da çocuk ve aileler tarafından yoğun ilgi görüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.