KSÜ Öğrencilerinin Ara Sınav Soruları Cevaplandırıldı

2020-2021 Güz Yarıyılı ara sınav dönemi öncesinde öğrencilerin sistemin işleyişine ilişkin soruları Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi (KSÜ) Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can’ın katılımlarıyla sosyal medya üzerinden gerçekleştirilen canlı yayında üniversite yöneticileri tarafından cevaplandırıldı.

Öğrencilerin KSÜ resmi instagram hesabı üzerinden gönderdiği ve yayın esnasında yönelttiği soruların cevaplandırıldığı canlı yayının açılış konuşmasını üniversite Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can yaptı.

“Pandemi sürecinin en kısa sürede sona ermesi ve siz değerli öğrencilerimizle yeniden yüz yüze ders ve etkinliklerde bir arada olmak en büyük arzumuz.” diyen Rektör Can, “Sizlerin bu sıkıntılı süreci sağlıklı ve en iyi şekilde atlatması bizlerin birinci önceliğidir. Toplum olarak hep birlikte maske, mesafe ve hijyen kurallarına uymada gerekli hassasiyeti gösterirsek mümkün olan en kısa sürede bir arada olacağımıza inanıyorum. Sizlerin kurallara uymada ve bu süreci atlatmada topluma örnek olmanızı bekliyoruz.” dedi.

İçinde bulunduğumuz şartların uzaktan eğitimi zorunlu kıldığına dikkat çeken Rektör Can, “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren öğrenci merkezli bir yönetim anlayışı uyguluyor, aldığımız bütün kararlarda sizlerin görüşlerini de dikkate alıyoruz. Uzaktan Eğitim Sistemi’nde zaman zaman elektrik ve internet altyapısından kaynaklanan sorunların giderilmesi için gerekli görüşme ve çalışmaları titizlikle yürütüyoruz.” diye konuştu.

Öğrencilere bu sıkıntılı süreci verimli kullanarak, daha çok okuyup daha çok araştırarak verimli bir şekilde geçirmeleri, krizi fırsata çevirmeleri tavsiyesinde bulunan Rektör Can, ara sınav döneminde bütün öğrencilere başarılar diledi.

Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi (UZEM) Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Hasan Badem, UZEM Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Sami Demirdöğen ve Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı Şube Müdürü Zülküf Aydemir ara sınav sürecinin işleyişi, Uzaktan Eğitim Sistemi’ne ilişkin öğrencilerden gelen soruları cevaplandırdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.