MYO Yeni Öğrencilerini Bekliyor

Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. Orhan Ercan yaptığı yazılı açıklamada; “13.500 kapalı, 24.800 metrekare açık kullanım alanına sahip olan Göksun Meslek Yüksekokulunda 10 gündüz, 5 gece olmak üzere toplam 15 programla öğrencileri hayata hazırlıyoruz. Barınma imkanları ile ilgili ise 528 kadın, 250 erkek öğrencinin faydalanabileceği KYK’ya ait yurt bulunuyor. KYK yurtları dışında şehrin farklı lokasyonlarında özel apart ve yurtlar da bulunmaktadır” dedi.

Göksun MYO bünyesinde, 5 bin kitap bulunduran bir kütüphane ile öğrencilerin ders dışı zamanlarını değerlendirebilecekleri çalışma salonlarıyla birlikte, 300 kişilik konferans salonunda sosyo-kültürel faaliyetler, konferanslar ve sinema filmi gösterimleri gibi etkinlikler yapılabiliyor.

SHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.