Öğrenciler Sınav Yorgunluğunu Kartopuyla Attı

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesinde (KSÜ) 2021-2022 Akademik Yılı Güz Yarıyılı final sınav dönemi sona erdi, öğrenciler dönemin yorgunluğunu kartopu oynayarak attı.

Öğrencilerin kartopu eğlencesine üniversite Rektörü Prof. Dr. Niyazi Can, üniversite üst yönetimi ve personel de eşlik etti.

KSÜ Rektörlük hizmet binası önündeki eğlenceli aktiviteye üniversitede eğitim gören uluslararası öğrenciler de katıldı. Birçoğu ilk kez karla tanışan uluslararası öğrenciler kartopu oynayarak, karın tadını doyasıya çıkardı.

Öğrencilerin mutlu ve huzurlu bir ortamda eğitim görmeleri için çaba gösterdiklerini belirten Rektör Can, “Uluslararası statüde üniversitemizde eğitim gören misafir öğrencileri de bize ülkelerinin ve ailelerinin emaneti olarak değerlendiriyor, onların nitelikli eğitimler almaları yanında ülkemizde kültürel etkinliklerle hoşça vakit geçirmelerini de önemsiyoruz.” dedi.

Üniversite yönetici, personel ve öğrencilerini bir araya getiren eğlenceli etkinlik sıcak çikolata ve salep ikramıyla son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.