Öksüz Gönlü Zengin İnsanlar Arasında

Kipaş Holding; tekstil, çimento, kâğıt, enerji, eğitim ve lojistik yatırımları, çevreye ve doğaya saygılı, sürdürülebilir üretim ve hizmet anlayışı ile 36 yılı geçen tecrübesiyle; ülke ekonomisine büyük katkılar sağlarken, sosyal yardımlar ve projeler ile de destek oluyor.

Sosyal projelerinin yanında eğitime verdiği destekle birçok okul kazandıran ve öğrencilere burs imkânı sağlayan, bunun yanında; hastane yaptıran, taziye evleri açan, Mehmetçik Vakfı’ndan spor kulüplerine kadar ihtiyaç duyulan her alanda ayni ve nakdi yardımda bulunan, 10 bin kişiye istihdam sağlayan Kipaş Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hanefi Öksüz, Capital’in bu yıl 5’incisini gerçekleştirdiği Türkiye’nin Gönlü Zengin 50 İş İnsanı Araştırması’nda yer aldı.

M. Hanefi Öksüz, son olarak “Biz Bize Yeteriz” kampanyasına 2,5 milyon lira bağış yaptı.

ÜLKEYE GÜÇ VEREN BİR İSİM

İş insanlarının ayni ve nakdi olarak çevreden spora, eğitimden sağlığa kadar birçok alanda yaptıkları yardım miktarına göre oluşturulan listede, Kipaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı M. Hanefi Öksüz ile birlikte, Koç Ailesi, Erman Ilıcak, Ahmet Zorlu, Fuat Tosyalı ve Adil Sani Konukoğlu gibi iş adamları da yer alıyor.

Dergide “İyilik Peşinde” başlığıyla çıkan araştırmada; Kovid-19 salgını ile birlikte dünyada ve ülkemizde yaşanan ekonomik sorunlara rağmen Mehmet Hanefi Öksüz gibi iş insanlarının destek ve yardımları ülkemize güç veriyor.

YARDIMLARA DEVAM

Capital Dergisi’nin yayınladığı listeye hitaben bir açıklama yapan Mehmet Hanefi Öksüz şunları söyledi: “Listede 31. Sırada yer aldık, bu bizim için gurur kaynağı olmuştur. Kipaş Holding olarak hayır işleri yapmaya, sosyal projeler üretmeye devam edeceğiz. Bu topraklarda kazandıklarımızı yine bu toprakların insanları ile paylaşıyoruz. Kipaş Holding olarak 6 ana sektörde; 10 bine yakın insanımıza istihdam sağlıyoruz. İş insanları olarak; yatırımlarımız devam ettikçe, yardımlarımızda aynı şekilde devam edecektir.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.