Atanamayan Uzman Çavuşların Sorunu Bitmiyor

Gaziantep İl Başkanı Erkan Kılıç konuyla ilgili yaptığı açıklamada şunları dile getirdi: “Birçok Uzman Çavuşumuz baskı, mobbing, tayin yönetmeliğindeki aksaklıklar, aile düzeni kuramama, sağlık yönergesinin olmaması ve en önemlisi özlük haklarının düzeltilmemesinden dolayı sözleşme yenilememektedir.

Bizler var olan hakkımızın peşindeyiz. Bu vicdanı sorumluluk değil de nedir? Bizim meselemiz siyaset üstü vicdan meselesidir. Yıllarca terörle mücadelede bulunan biz eski uzman çavuşlar neden kaderimize terkediliyoruz?  Bizim suçumuz Vatanımıza, Devletimize, Bayrağımıza, Milletimize hizmet etmek miydi? Kimimiz sağlık, kimimiz ailevi sebeplerle istemeden de olsa görevi bırakmış kişileriz.

Hepimizin seferberlik emri cebimizde hazır, Devletimiz bizlere ne zaman görev verirse her zaman hazırız. Bu konuda ailelerimizle birlikte çok bedeller ödedik, artık ödemek istemiyoruz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Erkan Kılıç 5 ay önce

#EskiUzmanÇavuşlar
Bizlere verdiğiniz destekten ötürü teşekkür ederiz ????????

Avatar
Ahmet YÜLEK 5 ay önce

#EskiUzmanÇavuşlar desteğiniz için teşekkürler

Avatar
Muhammet imalı 5 ay önce

#EskiUzmanÇavuşlar olarak çok teşekkür ederiz sesimize ses oldunuz

Avatar
Ceylan Öztürk 5 ay önce

Teşekkür ederiz #EskiUzmanÇavuşlar

Avatar
Candan abdulmuttalip Polat 5 ay önce

#EskiUzmanÇavuşlar ve aileleri olarak bizlere vermiş olduğunuz destekden dolayı çok teşekkür ederiz ????????????????????????????????????????

Avatar
Ali Yılmaz 5 ay önce

İnandık başaracağız #EskiUzmanÇavuşlar ????????????????????????

Avatar
E.ertan 5 ay önce

Eskiuzmançavuşlar olarak vermiş olduğunuz destek ve değer için teşekkür ederiz

Avatar
Yasin At. 5 ay önce

#EskiUzmanÇavuşlar Ve aileleri Adına destekleriniz için teşekkür ederim ????????