Bu Defa Firiği Yediler

Dulkadiroğlu İlçesi Pınarbaşı mevkiinde işletmesi önünde geçtiğimiz hafta düzenlenen 15 dakikada 1 kilogram firik yeme yarışmasına galip çıkmamıştı.

Bu hafta düzenlenen yarışmada ise, 15 dakikada 1 kilogram firik yiyen Tuncay Çakmak, Bünyamin Çağrıcı ve Sezer Yolcu tarhana ödülünün sahibi oldu.

Vatandaşların yoğun ilgisi gösterdiği yarışma sonunda açıklama yapan İşletme Sahibi Emin Simsar, “Bir önceki firik yeme yarışmasında 15 dakikada 1 kilogram firiği yiyen çıkmamıştı. Bugünkü yarışmada 3 kişinin yemesine en çok biz sevindik. Bu 3 yarışmacımıza 10’ar kilogram tarhanalarını teslim ettik. Bundan sonraki süreçte daha farklı organizasyonlarla Kahramanmaraş halkının karşısında olacağız” dedi.

SHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.