Depremde Yan Yatan Apartman Korkutuyor

Kahramanmaraş'ta yaşanan depremler sonrası ağır hasar alan ve arkaya doğru eğim alan bir apartmanın kontrollü olarak yıkılması isteniyor.

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü tarafından ağır hasarlı olarak belirtilen ancak kontrollü yıkımı gerçekleştirecek olan firmalar, eğimli binanın bitişiğindeki tek katkı binanın hasarsız olmasından dolayı, o binaya hasar verir endişesiyle yıkım bir türlü gerçekleşmiyor.

Dumlupınar Mahallesi'nde bulunan 5 katlı Çavuşoğlu Apartmanı, mahalle sakinlerini tedirgin etmeye devam ediyor.

Bölge halkı ve esnaflar, binanın acil olarak yıkılmasını ve tehlikenin ortadan kaldırılmasını talep ediyor.

SHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.