Gazeteci Vanlı ve Ak Dünya Evine Girdi

Asrın felaketi 6 Şubat depremleri öncesi özel bir toplantında Seval Ak’a sürpriz evlilik teklifi yapan Abid Vanlı, düğün töreniyle evliliğe adım attı.

Türkoğlu ilçesinde açık havada gerçekleşen düğün töreninde gazeteci çiftin nikah akitlerini Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş yaptı.

Yoğun katılımın olduğu törene, Vanlı-Ak aile üyeleriyle birlikte Kahramanmaraş Milletvekilleri Ömer Oruç Bilal Debgici, İrfan Karadutlu, Ticaret Borsası Başkanı Mustafa Narlı, milletvekili adayı olan Ramazan Gürbak, kentte ve yurtta görev yapan gazeteciler katıldı.

SHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.