İdlib Şehidinin Ailesine Haber Ulaştı

Rejim unsurlarınca İdlib'de gerçekleştirilen yoğun topçu ateşi sonucu şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Fatih Saylak'ın (26) şehadet haberi Kahramanmaraş'taki ailesine verildi.

Evli olan şehidin ilçeye bağlı Kale Mahallesi'ndeki babaevine giden Onikişubat Kaymakamı Serkan Keçeli, Onikişubat İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı İsmail Sidan ile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yetkilileri, anne Nigar ve baba Ömer Saylak'a çocuklarının şehadet haberini verdi.

Acılı aileyi yakınları ve askeri yetkililer teselli etmeye çalıştı.

Şehidin baba evine ve sokağa Türk bayrakları asıldı, taziye çadırı kuruldu.

Haberi alan şehidin yakınları ve komşuları, aileye taziyede bulundu.

AA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.