KMTSO Başkanı Buluntu, Gazeteci Kiraz’ı Ziyaret Etti

Seçim dönemi tamamlanıncaya kadar gerginlikten uzak sağduyulu açıklamalarıyla süreci yöneten KMTSO Başkanı Mustafa Buluntu, ilk ziyaretini Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi Onkoloji bölümünde tedavisini sürdüren Diriliş Haber Yönetim Kurulu Başkanı Ali Erkan Kiraz’a yaptı.

Gazeteci Ali Erkan Kiraz bir süredir yakalandığı rahatsızlık nedeniyle Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesinde tedavi görüyor. Başkan Buluntu, gazeteci Kiraz’ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret ederek moral verdi.

İş İnsanı Mehmet Beşen’in de katıldığı ziyarette Gazeteci Kiraz ile sohbet ederek moral ve motivasyon aşılayan KMTSO Başkanı Buluntu, Kiraz’ın bir an önce sağlığına kavuşarak tekrar basın camiasına sağlıklı bir şekilde döneceğine inandığını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.