Özkömeç, Kuybu’yu Ziyaret Etti

Genç başkan adayının göreve gelmeleri halinde yapmayı planladıkları projeleri dinleyen Kuybu, esnafın sorunlarına yönelik yapılan her çalışmayı destekleyeceklerinin altını çizerek: “Bize proje ile gelinirse zaten görevimiz bunlara yardımcı olmak. Ciddi çalışan, projeleri olan odalarla çalışmak isteriz. Derdimiz pandemide zorlanan esnafımıza yardımcı olmak. Odalar esnaf için var.”şeklinde konuştu.

Ziyaretten sonra açıklamalarda bulunan başkan adayı Ahmet Özkömeç şunları söyledi: “KMESOB başkanımız kıymetli büyüğümüz Ahmet Kuybu beyi makamında ziyaret ederek çok değerli tecrübelerini işitme fırsatı bulduk. Kendi projelerimizi anlattık, kendilerinin de proje ve esnafın refahı odaklı düşüncelerini dinledik. İnşallah ilerleyen dönemlerde de kendisi ile çalışma fırsatı buluruz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.