Toplu Taşıma Araçlarında Dezenfeksiyon

Kahramanmaraş’ta yaşayan vatandaşların sağlığını gözeten Büyükşehir Belediyesi, dünya genelinde artan salgın hastalıklar nedeniyle her gün yüzlerce yolcuyu taşıyan toplu ulaşım araçlarında ilaçlama çalışmalarını arttırdı.

Toplu taşıma araçlarındaki rutin temizliğe ilaveten yapılan ilaçlama sayesinde toplu taşıma araçları her türlü virüs ve viral yolla bulaşabilecek organizmalara karşı dezenfekte edildi.

Büyükşehir Belediyesine bağlı ilaçlama ekiplerinin 15 günde bir tekrarladıkları dezenfeksiyon ve sterilizasyon çalışmalarıyla vatandaşların sıklıkla kullandığı toplu taşıma araçlarının temizliği titizlikle gerçekleştiriliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.