Off-Road Yarışları Finali Tamamlandı

Haberin İçeriği:

Ne oldu: Türkiye 2022 Off-Road Şampiyonası finali yapıldı

Nerede: Kahramanmaraş’ta

Ne zaman: bugün sona erdi

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED), Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Kahramanlar Off-Road Spor Kulübü öncülüğünde Kapıçam Tabiat Parkı'nda düzenlenen yarışlara, Irak, İran, Azerbaycan ve Türkiye'nin farklı kentlerinden 44 araçla 88 sporcu katıldı.

İlk gün Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Milli Parkında seremoni gösterisi yapıldı. Yarışlarda sporcular ilk gün, 10 kilometrelik parkuru 4 kez geçtikten sonra ilk günü tamamladı.

Orman etabında 10 kilometrelik parkuru tamamlayan sporcular, 1,8 kilometrelik seyirci etabını bugün Kapıçam Tabiat Parkında ‘2022 Türkiye Off-Road Şampiyonuna’ katıldı. Sabahın ilk ışıklarıyla başlayan yarışlarda 4 araç takla atarak, bir araç çamura saplanarak yarış dışı kaldı.

SHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.