Onikişubat Belediyesi’nden Ev Müjdesi

Önceki yıllarda 7 ayrı bölgede 854 aileyi ev sahibi yapan Onikişubat Belediyesi, şimdi de 3 ayrı bölgede toplu konutlar inşa etmek için kolları sıvadı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Mahçiçek, şu ifadelere yer verdi: “Vatandaşlarımızın kira derdinden kurtulup ev sahibi olmalarını istiyoruz. Daha önce de yaptığımız konutlarımızla birçok ailemizi ev sahibi yapmıştık. Başlayacağımız bu yeni konut projemizde, 144 ile 180 daire arasında yapmayı planladığımız evlerimizle ailelerimizin yüzleri gülecek.

Uygun koşullarda daha önce ev sahibi olmamış dar gelirli ailelerimiz için yaptığımız evlerimizin müracaatları, şahsen yeni hizmet binamızda yapılabilecektir. Başvuru için gereken şartları da Web sayfamızdan öğrenebilirler.

Vatandaşımızın yanında olmak, onların menfaatine işler yapmak için gece gündüz demeden arkadaşlarımızla gayret gösteriyoruz. Toplu Konut Projemiz, ilçemize ve halkımıza hayırlı olsun.”

8 kattan oluşacak bloklarda, her katta 4 daire şeklinde planlanan proje için, anlaşmalı devlet bankalarından da kredi çekilebilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.