Onikişubat’ta Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Açıldı

Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu’nda fitness salonu, antrenör odası, bay-bayan soyunma odaları, engelli WC, idari ofis, engelli asansör sistemi ve kafeterya bulunuyor.

Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, İlçe genelinde vatandaşların sosyal hayatına canlılık kazandırmak amacıyla sosyal tesislerin sayısını artırdıklarını belirterek, hizmetlere yönelik bilgiler verdi.

Haydarbey Mahallesi’ne kişi başına 1 milyon TL’lik yatırım yaptıklarına dikkat çeken Başkan Mahçiçek, şunları ifade etti: “Yaptıklarımızı anlatmamız mümkün değil. 2017 yılından bu yana bu havuzlarımızda 185 bin kardeşimiz yüzme öğrendi. Bu tesislerimizin içerisinde 9 tane fitness takımımız var. Bu fitness takımlarımızda da 100 bin insanımız gelmiş, 750 site bahçesine 127 tane çok amaçlı ve çok düzenli fitness takımları koymuşuz. 12 tane halı saha yapmışız, 8 tane de basketbol sahası yapmışız, 2 tane sentetik kapalı sentetik buz pisti yapmışız, yapmışız da yapmışız. Haydarbey Mahallesi’nin nüfusu yaklaşık 19 bin, Haydarbey Mahallesi’ne harcadığımız para ise 20 milyon TL’nin üzerinde. Onikişubat Belediyesi olarak eğitimden tutun, sportif aktiveye kadar her alanda hizmet vermeye devam edeceğiz. Bu sene yeniden gençlerimize üniversite hazırlık kurslarımızın kayıtları başladı. Geçen sene 750 öğrencimiz vardı, bu sene inşallah bin 500 öğrencimiz olacak. Bu kurslarda tüm masrafları belediyemiz karşılayacak. Böylelikle imkanı olmayan çocuklara imkan sağlamış olacağız.”

 “HANEFİ MAHÇİÇEK BAŞKANIMIZ BÜYÜK BİR İDDİA ORTAYA KOYDU”

AK Parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek’in büyük bir iddia ortaya koyduğunu belirterek, şöyle konuştu: “Ben hem Büyükşehir Belediye Başkanımıza, hem Dulkadiroğlu Belediye Başkanımıza hem Onikişubat Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Çünkü her Kahramanmaraş’a geldiğimizde hamdolsun bir hizmet tamamlanmış oluyor. Şimdi geçen hafta Tevfik Kadıoğlu Köprülü Kavşak Projesinin açılışını yaptık, bu hafta Kanlıdere Köprüsü’nün açılışını yaptık. Az önce Dulkadiroğlu Belediye Başkanımızla beraber muhteşem bir Gençlik Merkezi açılışı yaptık. Şimdi de burada büyük bir yarı olimpik yüzme havuzunun açılışındayız. Hanefi Mahçiçek büyük bir iddia ortaya koydu. ‘Kahramanmaraş’ı Büyük bir dünya şehri yapacağız’ dedi. Evet, Kahramanmaraş’ın bu potansiyeli hep var ama dünya şehri olmak şehirlerden bir şehir olmak demek değildir. ‘Dünya şehri olmak’ demek ‘Dünyada kendi özelliklerinizle biricik olmak’ demektir. Bu yönüyle baktığınızda Kahramanmaraş şöyle bir dünya şehridir: Kültürde, sanatta, edebiyatta, tarihi dokuda gerçek anlamda bir dünya şehridir. Yaylasıyla, tarihiyle, termalleriyle her şeyiyle baktığınızda Kahramanmaraş keşfedilmeyi bekleyen bir hazine niteliğinde.”

Protokol konuşmalarının ardından Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu’nun açılış kurdelesi kesilerek, tesis gezildi.

Açılış törenine, Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekilleri Ahmet Özdemir, Mehmet Cihat Sezal ve Habibe Öçal, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel, Milliyetçi Hareket Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Ertuğrul Doğan, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Gül Çitil Okur, AK Parti Onikişubat İlçe Başkanı Mücahit Kara, AK Parti Onikişubat İlçe Kadın Kolları Başkanı Nursel Kaçamaz, AK Parti Onikişubat Gençlik Kolları Başkanı Selçuk Sinan Ak, belediye meclis üyeleri, davetliler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.