251 Yolda Ulaşım Yok

Sivas'ta etkili olan kar yağışı nedeniyle 251 köye ulaşım sağlanamıyor.

İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, merkezde 15, ilçelerden Akıncılar'da 10,  Gemerek'te 6, Gürün'de 12, Hafik'te 30, İmranlı'da 65, Kangal'da 17, Suşehri'nde 40, Şarkışla'da 11 ve Zara'da 45 köy yolu ulaşıma kapandı.

Karla mücadele ekipleri, kapalı yolların açılması için çalışmalarını sürdürüyor.

Öte yandan Sivas-Malatya kara yolu Yağdonduran geçidinde kar yağışı etkisini sürdürüyor. Zaman zaman tipinin de etkili olduğu bin 750 rakımlı geçitte sürücüler zor anlar yaşıyor.

Karayollarına bağlı ekipler, geçitte kar temizleme çalışmalarını sürdürüyor.

AA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.