‘Sıfır Sorundan Sırf Soruna Geldik’

Özel bir tesiste gerçekleştirilen toplantıda, Genel Başkan Yardımcısı A. Ersagun Yücel ve İl Başkanı Ahmet Çabukel, gündemdeki konular ile yerel seçim sürecini değerlendirdi.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Ersagun Yücel, İl Teşkilatı tarafından yapılan organizasyon çerçevesinde kente çeşitli temaslarda bulunacaklarını açıkladı.  Yücel:  “Yerelde ve genelde iyi adaylar seçeceğiz. Çok güzel talepler var, çok güzel insanlar var, heyecanlı. Merkeze yönelik birleştirici insanlar var. ”  dedi.

Son dönemlerde Türkiye ekonomisinin kötüye gittiğini ileri süren Yücel şu şekilde konuştu: “Gerek Doların yükselmesi, gerek ekonominin kötüye düşmesi, bizim İYİ Parti’nin ihtiyacını daha çok arttıracak.” Gidişatın iyi bir gidişat olmadığını belirten Yücel: “Her türlü banka ve mevzuat faizleri, Merkez Bankasının yaptığı hamlelere rağmen kartopu gibi büyüyen bir hızla aşağı doğru gidiyoruz. İşsizliğimiz hat safhaya geldi, esnaflarımız kan ağlıyor ve dışarıdaki itibarımızda bitmiş durumda. Sıfır sorundan sırf soruna geldik. ”

Gazetecilerin: “AK Parti ile İyi Parti arasında bir ittifak olacak mı?” sorusuna cevap veren Yücel, şunları aktardı: “Böyle bir ittifak söz konusu değil. Zaten AK Parti ile MHP artık evlendi gibi. Bizim için böyle bir şey söz konusu değil. Durumlara göre bakacağız.”

İYİ Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığına yeni atanan Ahmet Çabukel yaptığı konuşmada şunları ifade etti: “Biz, Kahramanmaraş’ta değişim istiyoruz; değişimin adı iyiliğin olduğu, değişimin içinde güzelliklerin olduğu ve kimsenin kimseyi kırmadığı ve artık insanların gülmeye başladığı bir şehir istiyoruz. Bu hepimizin umudu ve bundan da hiç şüphemiz yok. Bu nedenle biz bu göreve talip olduk. İnşallah ileriki süreçte il teşkilatımızı kuracağız ve hızlı bir şekilde yerel seçimlere hazırlanacağız.”

Bütün ilçelerde başarı sağlamayı hedeflediklerini söyleyen Çabukel:  “En azından oyumuzu biraz daha yükseltmek ve iktidarın sahibi olduğumuzu herkese göstermek. , hep beraber İYİ Parti’ye, güzel günler için el ele diyorum. ” diye konuştu. (Yasin KOYUN)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.