Kahramanmaraş BBS 3-2 Erzurum BBS

Hazırlıklarına Antalya’da devam eden Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor kampın son gününde oynadığı hazırlık maçında Erzurum Büyükşehir Belediyespor’u 3- 2 mağlup etti.

Mavi Fırtına kampın son gününde Erzurum Büyükşehir Belediyespor ile karşılaştı. Mücadelenin başlaması ile rakibe top oynama şansı vermeyen her alanda yaptı presle rakibin ataklarını kesen Mavi Beyazlı ekibin oyuncuları 7. dakikada Hüseyin Çelik’in golüyle 1-0 öne geçti. Golden sonra ataklarını sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor’da 34. dakikada gelişen atakta Kerem Tulgar’ın araya gönderdiği topa hareketlenen Kemal Ünal kaleciyi de geçerek topu filelere gönderdi ve takımını 2-0 öne geçirdi. İlk yarının son dakikalarında Ömer Halis’in pasında topla cezaalanı dışında buluşan Kemal Ünal kaleye gönderdiği sert şutta topu kalecisin bakışları arasında filelere göndererek durumu 3-0 yaptı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında genç oyuncularla sahaya çıkan Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor yakaladığı birçok net pozisyonu gole çeviremezken karşılaşmanın 76 ve 89. dakikalarında kalesinde 2 gol gördü. İlerleyen dakikalarda başka gol ve pozisyon olmayınca Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Sahadan 3-2 galip ayrılan takım oldu.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyespor Bu maç sonrası kampı tamamlayarak Kahramanmaraş’a hareket etti. Kamp boyunca 4 hazırlık maçı yapan Mavi Beyazlı ekip 3 galibiyet 1 mağlubiyet aldı. Mavi Beyazlı ekip ikinci devrenin ilk maçı olan Adliyespor maçı hazırlıklarına Pazartesi gününden itibaren kendi tesislerinde devam edecek.

Maraş Aktif

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.