Suriyeli Yetimlerin Güzel Günü
Kahramanmaraş Barınma Merkezinde kalan Suriyeli yetim çocuklar Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından Atatürk Parkı’nda düzenlenen piknikte gönüllerince eğlendi.

Programa katılan Suriyeli yetim çocuklar futbol oynadı, balon uçurdu ve oyun parkında eğlendi. Kahramanmaraş Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Suriyeli yetim çocuklara ve annelerine Kurban Bayramının da yaklaşması dolayısıyla çeşitli hediyeler verdi.

Program hakkında bilgi veren Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mehmet Sertpolat şunları dile getirdi: “Kahramanmaraş Barınma Merkezinde izole hayatın içine sıkışmış ve sosyal hayata, piknik ve mesire alanlarına uzak yaşayan yetim çocukları bir nebze de olsa piknik alanında buluşturmak niyetiyle bu programı gerçekleştirdik. Dünyamızın geleceğinin teminatı olan çocuklarımızın her zaman sevgiye ihtiyacı vardır. Anne baba şefkatinden uzak kalmış Suriyeli yetim çocuklara baba şefkati veremesek bile onların yalnız olmadıklarını hissettirmeye çalışıyoruz. Onlar ülkemizde muhacir iken bizler ise ensar olmaya gayret ediyoruz. Suriye topraklarında akan kanın bir an önce durmasını, bu çocuklarımızın kendi ülkelerinin sokaklarında gülümseyerek hayatını devam ettirmesini ve tüm dünya insanlığına faydalı bireyler olmasını temenni ederim.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.