Yazar Ayşe Çil Fuardan Memnun
İlk kitabı geçtiğimiz aylarda yayınlanan İlahiyatçı Yazar Ayşe Çil, Rudolf Bultmann’da Vahiy ve Mitoloji isimli eserini imzaladı. 3. Kahramanmaraş Kitap ve Kültür Fuarı’nın dördünce gününde okurlarıyla buluşan Çil, fuara çocukların daha çok ilgi göstermesinin kendisini sevindirdiğini ifade etti. Aynı zamanda ilk kitabıyla önemli bir başarıya da imza atan Yazar Ayşe Çil, okurların eserine gösterdiği ilgiden de memnun olduğunu söyledi.

Fuar ve imza günüyle ilgili konuşan Yazar Çil şunları dile getirdi: “İlk olarak sevindirici, özellikle Ankara’dan geldikten sonra burada bir fuarın olması gerçekten güzel. Biz ailecek fuarı dört gözle bekliyoruz. Aynı zamanda kalabalık olması, en çok da çocukların olması beni sevindiriyor. Bu da okuma oranının yükseldiğini gösteriyor. İlk kitabımızın imza gününü gerçekleştiriyoruz şu anda. Okunma oranı olarak fena değil, yine de umduğumuzdan daha üst seviyede bir ilgi gördük.”  (M. SERHAT TOPALCA)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.