Darısı Diğerlerinin Başına!
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesine Diş Hekimliği Fakültesi kurulması kararı alındı.

KSÜ’de yapılan açıklamada konu hakkında şu bilgiler verildi: “Kahramanmaraş’ta önemli bir ihtiyaç olan Diş Hekimliği Fakültesi Üniversitemiz Rektörü Durmuş Deveci, Şehrimizin bürokratları ve bir önceki Rektörümüzün gayretleri ile Üniversitemize kazandırıldı. 27 Ağustos 2015 tarih ve 29458 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Bakanlar Kurulu kararı ile Üniversitemiz bünyesinde Diş Hekimliği Fakültesi kurulması kararlaştırıldı.

Yeni kurulacak olan Diş Hekimliği Fakültesi ile KSÜ bünyesindeki Fakülte sayısının 11’e yükseldiğini belirten Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Durmuş Deveci “Kahramanmaraş halkının beklentisi doğrultusunda elimizden gelen tüm gayreti gösterdik ve göstermeye devam ediyoruz” diye konuştu.

Üniversitelerde açılması zorlaşan Diş Hekimliği Fakültesinin bölgede diş sağlığı ve hastalıkları tedavisinde önemli bir boşluğu dolduracağını belirten Deveci, Diş Hekimliği Fakültesinin KSÜ ve Kahramanmaraş’a hayırlı olması temennisinde bulundu.”

Maraş Aktif

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.