İŞKUR, KASKİ’ye Teşekkür Etti

KASKİ Genel Müdürlüğü, bünyesinde bulunan engelli kadrolarının tamamını istihdam etti. İŞKUR İl Müdürlüğünden Şube Müdürü Mehmet Aslan, engellilere yönelik istihdam ve çalışmalardan dolayı KASKİ Genel Müdürü Mustafa Uzunlar’a teşekkür belgesi takdim etti. 

Uzunlar konu ile ilgili olarak şunları dile getirdi: "Engelli vatandaşlarımızın engeli olmayan diğer vatandaşlar gibi toplum hayatına katılması, kimseye muhtaç olmadan kendi başlarına yaşayabilmesi başta biz idareciler olmak üzere tüm toplumun insani ve vicdani sorumluluğudur. Bu kapsamda kurumumuzda bulunan engelli kadrolarının tamamını istihdam ederek engelli vatandaşlarımızın yanında olmaya çalışıyoruz. Aynı zamanda kurumumuz; engelli vatandaşlarımızın kolaylıkla işlemlerini yapabileceği, herhangi bir engelle karşı karşıya kalmayacağı şekilde dizayn edildi.”

Anahtar Kelimeler:
KASKİ Genel Müdürlüğü
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.