Kahramanmaraş’ta 14 Kişi Yakalandı

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğünce il geneli polis sorumluluk bölgesinde 85 polis ekibi ve 374 personelin katılımıyla huzur operasyonu yapıldı.

Yapılan uygulamalarda 2 bin 803 kişi sorgulandı, 484 araç kontrol edildi. 33 araca değişik ihlallerden 13 bin 119 lira ceza uygulanırken, 9 araç da trafikten men edildi.

198 iş yerinin de kontrol edildiği uygulamada, hırsızlık, yaralama, fuhuşa teşvik ve aracılık, silahla tehdit gibi değişik suçlardan aranan 14 kişi yakalandı.

Yabancı şahıslara yönelik olarak yapılan çalışmalarda ise 311 kişi incelendi. Kimliksiz 24 vatandaş kayıt altına alındı. 11 kişiye de kabahatler kanununa aykırı davranmaktan idari para cezası tatbik edildi.

1 şahıs üzerinden kapsam dışı bıçak ele geçirilerek işlem yapıldı. 6 şahıs üzerinden kesici delici alet ele geçirilerek men edildi. 2 şüpheli üzerinden uyuşturucu hap ele geçirildi.

AA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.