Gemi Kurtarılmak İçin Fırtınayı Bekliyor

Türk bayraklı 1533 grostonluk, 68 metre uzunluğundaki "Mustafa Kemal 1" adlı kargo gemisi, Özerli Mahallesi açıklarında demirliyken fırtınada sürüklendi.

Gemi, dalgaların da etkisiyle Öğmeiş sahili yakınlarında karaya oturdu.

Fabrikadan demir yüklemek için açıkta beklerken fırtınada sürüklendiği belirtilen gemide 10 kişilik mürettebat olduğu öğrenildi.

Dörtyol Kaymakamı Murat Bulacak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hava muhalefeti nedeniyle gemiye müdahale edilemediğini söyledi.

Gemi personelinin de şu an için kendilerinden herhangi bir talebi bulunmadığını dile getiren Bulacak, mürettebatın gemi içinde veya dışında tehlikeyle karşılaşacak bir durumda olmadığını kaydetti.

Bulacak, geminin kurtarılması için fırtına ve sağanağın dinmesinin beklendiği bildirdi.

AA

Anahtar Kelimeler:
Hatay HaberGemi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.