Başkan Terminal Esnafını Dinledi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Kahramanmaraş Terminali’nde incelemelerde bulunarak esnaflarla bir araya geldi. Esnafların sorunlarını dinleyen Başkan Güngör, en kısa sürede çözüm üreteceklerini söyledi.

Meclis üyeleri ile birlikte Kahramanmaraş Terminali’ndeki esnafları ziyaret eden Başkan Güngör yaptığı değerlendirmede şunları dile getirdi: “Bugün terminalimizi ziyaret ettik. Esnafımızla bir araya geldik, onların dertlerini dinledik. Buradaki sorunları aldık. İmar ve ulaşım komisyonlarımızdan meclis üyelerimiz var. İlgili arkadaşlarımız sorunları not aldılar. Bunlarla ilgili önümüzdeki süreçte hızlı bir şekilde buranın daha etkin hale gelmesi ve sorunların giderilmesi konusunda neler yapabileceğimizi konuştuk. Tabii bir de öncelikle kural ve düzen olması gerekiyor. Kural ve düzenin olmadığı yerde bir kargaşa olur. Buradaki sorunları çok kısa süre içerisinde esnafımızın da katılımıyla onları da memnun edecek, hem yolcularımızı, hem otobüs ve minibüs esnafımızı memnun edecek bir çözümü inşallah kısa sürede bulacağız.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.