Kahramanmaraş’ta Uçak Düştü 8 Kişi Öldü

Kahramanmaraş Orman Genel Müdürlüğü tarafından Rusya’dan kiralanan yangın söndürme uçağı, dağlık alanda düştü. Uçağın düşmesiyle bölgeye çok sayıda arama kurtarma ekibi sevk edildi.

Kahramanmaraş Valisi Ömer Faruk Coşkun, kazayla ilgili yaptığı açıklamasında; “Onikişubat ilçesi Ilıca Mahallesi Almalı mevkiinde ormanlık alanda yıldırım düşmesi sonucu çıkan yangına havadan ve karadan müdahale sırasında gören olan söndürme uçağından irtibat kesildi. Uçağın düştüğü bölgeye çok sayıda arama kurtarma ekibi sevk edildi” dedi.

SHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.