Minikler ‘Benim Güzel Pabuçlarım’ı Beğendi

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Şubat Kültür Sanat Etkinlikleri, tiyatro, konser, konferans, söyleşi gibi pek çok etkinliği sanatseverlerle buluşturmaya devam ediyor.

Bu kapsamda, Sahne Maraş Tiyatro Okulu öğrencileri tarafından sahnelenen ‘Benim Güzel Pabuçlarım’ adlı tiyatro oyunu miniklerle buluştu.

Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezinde iki seans şeklinde sahnelenen oyuna hafta sonunu da fırsat bilen minikler akın etti. Çocukların ilgiyle takip ettiği oyun ebeveynlerden de tam not aldı.

Kültür Spor ve Turizm Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Şubat Kültür Sanat Etkinlikleritüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda, özellikle çocukların hafta sonunu daha eğlenceli hale getirmek için çeşitli etkinlikler düzenliyoruz. Çocukların da etkinliklerimize göstermiş oldukları ilgi bizleri gerçekten çok mutlu ediyor” ifadelerine yer verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.