Karaca Yeniden TGF Başkanı

Divan Başkanlığını TGF Onursal Başkanı ve CHP İzmir Milletvekili Atilla Sertel yaptı. Kongrede, TGF genel başkanı Yılmaz Karaca ile başkan vekili Mehmet Ali Dim yarıştı. 103 delegenin oyunu alan Yılmaz Karaca yeniden TGF başkanı seçildi.

Kongreye Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Derneği’nden, başkan Sermet Çuhadar, başkan yardımcısı Ali Eskalen, sekreter Akif Arslan ve dernek üyesi Bekir Doğan katıldı.

Yönetim kurulu ve denetim kurulu faaliyet raporlarının okunması, görüşülmesi ve ibralarının ardından tahmini bütçe ve yönetim kuruluna gayrimenkul alma yetkisi oylanarak kabul edildi. Yılmaz Karaca ve Mehmet Ali Dim seçimler öncesinde konuşma yaptı. Ardından oylamaya geçildi.

198 delgenenin katıldığı seçimde, 2 oy geçersiz sayıldı. Yılmaz Karaca listesi 103 delegenin oyunu alarak yeniden yönetim, denetim, onur, yüksek istişare kurullarına seçildi.

Yönetim Kurulu; Yılmaz Karaca, İbrahim Erdoğan, Cafer Esendemir, Semra Şener, Turgay Demirtaş, Kenan Çimen, Bayram Ekici, Sezai Matur, Kemal Kapaklı, Derya Akbıyık, Cemal İncesoyluer, Levent Altun, İlker Ülker, Süleyman Akbulut, H. Özgür Özen isimlerinden oluştu.

Kahramanmaraş Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sermet Çuhadar ise Yüksek İstişare Kurulu’na seçildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.