Din-Bir-Sen’den Kahramanmaraş Ziyareti

Özerk Diyanet Vakıf Çalışanları Birliği Sendikası (Din-Bir-Sen) Başkanı Yusuf Özdemir bir dizi ziyaret için geldiği Kahramanmaraş’ta sıcak bir şekilde karşılandı.

Din Bir Sen Genel Başkanı Yusuf Özdemir, Genel Başkan Yardımcısı Menderes Ateş, Din Bir Sen Kahramanmaraş Şube başkanı Şevket Bozdoğan ve yönetim kurulu üyeleri İlk olarak Kahramanmaraş Valisi Mustafa Hakan Güvençer’i ziyaret etti. Ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç ile bir araya gelindi ve daha sonra İl Müftüsü Muhammed Gevher Gevher ziyaret edildi. Din Bir Sen Başkanı ve beraberindekiler son olarak Onikişubat Müftüsü Abdullah Demir, Dulkadiroğlu Müftüsü İsmail Günay ve müftülük personelleriyle buluştu.

Din Bir Sen Genel Başkanı ve beraberindeki heyetin son durağı Kahramanmaraş AK Parti İl başkanlığı ve İlçe başkanlığı ziyareti oldu. İl Başkanı Ahmet Özdemir ve Onikişubat İlçe Başkanı Fırat Görgel Ankara’dan gelen misafirleri sıcak bir şekilde karşıladı.

Genel Başkan Özdemir ziyaretler sırasında verdiği bilgide şunlara dikkat çekti: “Din-Bir-Sen olarak, Anayasa, yasalar ve Türkiye Cumhuriyeti'nin taraf ve üye devlet olarak bağlı olduğu uluslararası sözleşme ve şartlardan doğan hak ve yetkilerine dayanarak üyelerinin ortak ekonomik, sosyal, kültürel ve demokratik hak ve menfaatlerini adalet ve eşitlik ilkelerine göre korumak ve geliştirmek için gerekli çalışmayı yapıyoruz.”

Genel Başkan Özdemir Kahramanmaraş’ta gördüğü sıcak karşılamalardan dolayı da memnun olduğunu ifade etti.

Maraş Aktif

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.