Saldırganın Atış Yaptığı Poligon Görevlisi Polislikten Atıldı

Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü, Ayser Çalık Ortaokulu saldırganına, polis atış poligonunda atış yapması için izin veren polis memuru M.Y.’nin aynı gün görevden uzaklaştırıldığını duyurdu.

Açıklama şu şekilde: “Olay ilgili yürütülen çalışmalar kapsamında olayın faili İ.A.M.’nin Emniyet Müdürlüğü Açık Atış Poligonunda 13.04.2026 günü babası U.M. ile birlikte atış yaptığının tespit edilmesi üzerine poligon görevlisi Polis Memuru M.Y. aynı gün Valilik Makam onayı ile görevden uzaklaştırılmıştır.

Bu kapsamda sorumluluğu olan ve olabilecek görevliler hakkında Emniyet Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı tarafından soruşturma başlatılmıştır.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.